Monday, October 27, 2008

Yhteenvetoa Tampereen kunnallisvaalien yhteydessä tehdyistä vaalirikoksista, millä perustelen ja vaadin kunnallisvaaleja uusiksi Tampereella 2008


Yhteenvetoa Tampereen kunnallisvaalien yhteydessä tehdyistä vaalirikoksista, joiden takia perustelen ja vaadin kunnallisvaaleja uusiksi Tampereella 2008

Suomalainen lainvalvonta koostuu farisealaisista ja Pontius Pilatuksen moraalin omaavista eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa mm. Eero Kallia ja esimiehensä Jukka Lindstedt "Apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedtin pyynnöstä ilmoitan Teille, että asiaanne ei ryhdytä tutkimaan täällä seuraavista syistä"

(Oheisessa blogissa tarkemmin)
http://eoa-vastaa-poliisirikokseen.blogspot.com/


-----
Hakaristi vaalijulisteessa perusteella vaalijulisteita alkoivat repimään sellaisetkin ämmiksi pukeutuneet afrokampauksin koristautuneet anarksit, joilla ei muuten olisi rohkeus riittänyt. Mutta nähtyään viranomaisten vaalirauhan häirinnän ja ilkityön ymmärsivät, että Seppo Lehdon julisteet saa repiä ja tuhota poliisin annettua mallia 15.10.2008, niinpä vaalimateriaalit olivat täysin vapaata riistaa ilman mitään perusoikeuksien suojaa.

Seurauksena tyhjiä vaalitelineitä ja vaalikoppini seinän muuttuminen "tapula rasa" tapaiseksi tyhjäksi tilaksi


Opin antamaan takaisin laittamalla vaalilevyihin numeroni alle ja sitten vasta julisteen. Viesti jäi näin jossain muodoissa tallelle jollei koko taustalevyä tuhottu kuten oli tehty mm. Hervannassa. Hämeenpuistosta oli viety kokonaan.
--------------------------------------------
Vaalikopeille tehtiin muutakin ilkivaltaa, joten niiden käyttö estyi itseni lisäksi muutamalta muultakin. Ovien lukkopesiin oli laitettu mm. silikonia. Asian vahvisti avaimia vastaanottanut Aimo Peltonen, josta otin kuvan ja hän minusta yrittäessämme vielä laittaa avaimia vaalikopin lukkoon.Niin ammattitaidottomalle ja isänmaan arvot hukanneelle Punaisen Valpon perinteet kunniaan nostaneelle Tampereen poliisille rikosilmoituksen tekeminen lienee jo vitsin paikka.

Kaikkea saa tuhota, kun siinä on vaan lähelläkään ollut Seppo Lehdon hakaristivaalijulista
.
---------------------------------------------------
Sopii ihmetellä että tiedossa olevat faktat sivuutetaan oli sitten kyse Suomesta tai Saksasta

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/8174-saksalainen-spiegel-kummeksuu-suomen-hakaristia

Saksalainen Spiegel kummeksuu Suomen hakaristiä

Julkaistu: 17.12.2007
Kuuntele juttu

Saksalaislehti Spiegel on tehnyt laajan onlinejutun Suomen hakaristiperinteestä. Lehti esittelee Suomessa myynnissä olevia hakaristillä varustettuja sormuksia, joilla kerätään rahaa sotaveteraaneille.

Spiegelin tekstissä tuodaan toki julki, että Suomessa käytetty hakaristi juontaa juurensa paljon kauempaa kuin Natsi-Saksan käyttämä vino hakaristi. Silti sitä jaksetaan hämmästellä jutussa jonka otsikkoon on pantu esiriviksi "natsi vai nätti?".

Hakaristi on ollut pitkään käytössä Skandinaviassa onnen vertauskuvana. Se on käytössä edelleen Suomen ilmavoimilla.

Kirjoittaja

Tähän uutiseen liittyvät asiasanat

Paikat: Suomi

-----------------------------------------------------
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ilmasotakoulun+hakaristilippu+puhuttaa+Ranskassa/1101981442511

Ilmasotakoulun hakaristilippu puhuttaa Ranskassa

Julkaistu: 28.10.2005 15:06

MARJA AIRIO / LEHTIKUVA

Ilmasotakoulun hakaristilippu puhuttaa Ranskassa

Heraldikko Liisa Kontiaisen suunnittelema Ilmasotakoulun joukko-osastolippu luovutettiin tiistaina presidentti Tarja Haloselle. Lippu herätti kohua Ranskassa Suomen ilmavoimien perinteisen hakaristisymbolin vuoksi.

Ilmasotakoulun hakaristilippu on synnyttänyt vilkkaan nettikeskustelun Ranskassa. Sysäyksenä paheksuville mielipiteille oli Le Monde -lehden 20. lokakuuta kertoma uutinen lippuseremoniasta Helsingissä. Suomessa tilaisuus jäi vähälle huomiolle.

Jyväskylän lähelle Tikkakoskelle muodostetun Ilmasotakoulun lipun siunaus- ja luovutustilaisuus oli presidentinlinnassa Helsingissä lokakuun alussa.

Ilmavoimien tiedotuspäällikkö Heikki Kuutti korostaa, että Ranska ei ole millään tavalla virallisesti reagoinut lippuasiaan. Ainoastaan Suomen oma Pariisin suurlähetystö välitti nettikeskustelusta tiedon kotiinpäin mediakatsauksessaan.

Kuutti harmittelee, että viestinnällisesti natsisymboli ja Suomen ilmavoimien historiallinen merkki on vaikea pitää erillään. Kyse on täysin eri asioista, mutta historiaa tuntemattomat sekoittavat merkit. Suhtautuminen on hyvin tunteenomaista.

Ilmavoimat käyttää suomalaista hakaristiä ainoastaan perinneyhteyksissä. Perinnettä ei voida eikä haluta hävittää. Rauhansopimus velvoitti Suomen luopumaan esimerkiksi lentokoneiden hakaristitunnuksista, mutta komento ei koskenut perinnetunnuksia.

Ilmavoimat ei Kuutin mukaan halua provosoitua merkkiväittelyyn. Suomalaistunnusten historia on ollut kauan luettavasti puolustusvoimien internetsivuilla. Sama tiedote on nyt nettikeskustelun vuoksi käännetty englanniksi.

Muualla verkossa:-----------------

No comments: