Tuesday, October 28, 2008

Vaadin Tampereen kunnallisvaaleja uusiksi tai huomattavia korvauksia vaalirauhani mielivaltaisesta häirinnästä ilman perusoikeuksien takaamaa suojaa

Nimeä myöden Seppo Lehdoilla on oikeus kuten nimeen myös hakaristin käyttöön yhdenvertaisuuden perusteella. On kiihottujien oma moka jos housut kastuu oman heikon yleistiedon perusteella



Vaadin Tampereen kunnallisvaalit uusiksi


Tampereen keskusvaalilautakunnalle hallinto-oikeudelle ja lehdistölle tiedoksi 28.10.2008 Tampereella

---------------------
Idioottien ( Yhdenvertaisesti tarkoitushakuiset stalinistiset disinfon tuottajat Tampereen poliisi Anssi Köykkä ja 15.10.2008 vaalirauhaa rikollisesti häirinneet mustalaiset ) vaatimuksiin alistuminen on tuhon tie aivan kuin talvi- ja jatkosodassa emme alistuneet mielivaltaan niin ei pidä myöskään alistua vääriin tulkintoihin nykyajassa hakaristin suhteen:
Meitä Seppo Lehtoja http://www.ilmatorjuntaupseeriyhdistys.fi/1_2007/tekstit/likurmp.htm ja muita suomalaisia on muitakin jotka käytämme hakaristiä. Miten siis voidaan perustella syyllistymättä syrjintään Seppo Lehdon hakaristin käyttöä muuksi kuin asialliseksi käytöksi?


----------------------

Seppo Lehto Tampere
Olin vaaleissa ehdokkas 637 oma lista
Osoite: Turvakielto
e-mail: kunnallisvaaliehdokas(at)gmail.com

Valitus Hämeenlinnan hallinto-oikeus
www.oikeus.fi/hao/hameenlinna
Raatihuoneenkatu 1
13100 Hämeenlinna
(PL 640, 13111 Hämeenlinna)
010 36 42200, 0100 86 330
Telekopio 010 36 42269
hameenlinna.hao(at)oikeus.fi


Valitus Tampereen kunnallisvaaleista 2008 ja siltä osin vapaiden vaalien toteutumisen estämisestä poliisia apuna käyttäen - Vaadin vaaleja uusittaviksi ja sananvapauteni estämisen lopettamista naurettavilla tekosyillä ja vaalijulisteideni rauhaanjättämistä

http://yhteenvetoa-vaalirikoksista.blogspot.com/ - Tulostakaa blogin sisältö sellaisenaan todistelutarkoituksessa

Lisäinfoa:

http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com/

Mielestäni: "Perustuslaki edellyttää, että kaikessa julkisessa toiminnassa noudatetaan tarkoin lakia. Henkilö tai yhteisö, joka pitää valtion tai kunnan viranomaisen päätöstä itseään koskevassa asiassa lainvastaisena, voi pääsääntöisesti valittaa siitä." perusoikeuksiani on kohdallani rikottu

Vaadin Tampereen kunnallisvaaleja uusiksi ja/tai

huomattavia korvauksia vaalirauhani mielivaltaisesta häirinnästä ilman perusoikeuksien takaamaa suojaa virkavallan väärinkäyttöä vastaan ns. "vapaissa vaaleissa", mitkä menivät farssiksi poliisitoiminnan kyseenalaisen vaalirauhan häirinnän takia

Tampereen kunnallisvaaleissa on turvauduttu mielivaltaan, jopa rikollisesti vaalirauhaa häiriten poliisin valtaoikeuksia väärinkäyttäen vaaliehdokas Seppo Lehdon vapaus riistäen hyvin kuvitteellisen "kansankiihotus"-pykälän perusteella.
Väitteen tueksi esitetty säälittävät verukkeet ns. julkisia puheitani tarkoitushakuisesti vääristellen ja yrittäen kytkeä käyttämäni universaali suurimalle osalle ihmiskuntaa hyvän onnenmerkkini jotenkin "kansankiihotukseksi"

- Säälittävää yleistiedon ja / tai tarkoitushakuista poliittista vainoa sanon minä.

15.10.2008 klo 18 pintaan ei puututtu paikalla olleiden mustalaisten ja irakilaisen shiian, sekä heitä paikalle lietsoneen naismaisen hermafrodiitti roskapussitapainen päähine päässään pyöräilleen vihreätakkisen itsensäpaljastajatakin omanneen miestahon vaalirauhani häirintään vaan Tampereen poliisi Anssi Köykä määräyksestä varastettiin Seppo Lehdon vaalijulisteet sekä hakaristivaalikopista ja Keskustorin vaalijulistetelineestä, minkä jälkeen riistäen siinä yhteydessä henkilökohtainen vapaus kunnallisvaaliehdokkaalta 15-16.10.2008


Lisää aiheesta http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com sivulta
----------
Eduskunnan kansliasta tuli 27.10.2008 illan päätteeksi mustaa huumoria vastauksenaan Eero Kallion ja vastuutaan yhdenvertaisuuteen pakoilevan esimiehensä "Apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedtin pyynnöstä"
http://eoa-vastaa-poliisirikokseen.blogspot.com/ taholta.

Oheisesta ylläolevasta blogista näette miten olen ko. asioihin kommentoinut julkisesti


Viralliset vaatimukset vaalirauhan häirinnästä vaalijulisteiden varastamisena ja vaaliehdokkaan vapaudenriistosta myös http://www.youtube.com/watch?v=dERG0RtzthI videona 21.10.2008

http://kunnallisvaalien-tulos.blogspot.com/ Tampereen kunnallisvaalien tulos 147 ääntä

Lisänäytöksi liitän nämä 27.10.2008 esiintuomani asiat:

Yhteenvetoa Tampereen kunnallisvaalien yhteydessä tehdyistä vaalirikoksista, joiden takia perustelen ja vaadin kunnallisvaaleja uusiksi Tampereella 2008

Suomalainen lainvalvonta koostuu farisealaisista ja Pontius Pilatuksen moraalin omaavista eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa mm. Eero Kallia ja esimiehensä Jukka Lindstedt "Apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedtin pyynnöstä ilmoitan Teille, että asiaanne ei ryhdytä tutkimaan täällä seuraavista syistä"

(Oheisessa blogissa tarkemmin)
http://eoa-vastaa-poliisirikokseen.blogspot.com/


-----
Hakaristi vaalijulisteessa perusteella vaalijulisteita alkoivat repimään sellaisetkin ämmiksi pukeutuneet afrokampauksin koristautuneet anarkistihuumehörhöt, joilla ei muuten olisi rohkeus riittänyt. Mutta nähtyään viranomaisten vaalirauhan häirinnän ja ilkityön ymmärsivät, että Seppo Lehdon julisteet saa repiä ja tuhota poliisin annettua mallia 15.10.2008, niinpä vaalimateriaalit olivat täysin vapaata riistaa ilman mitään perusoikeuksien suojaa.

Seurauksena tyhjiä vaalitelineitä ja vaalikoppini seinän muuttuminen "tapula rasa" tapaiseksi tyhjäksi tilaksi


Opin antamaan takaisin laittamalla vaalilevyihin numeroni alle ja sitten vasta julisteen. Viesti jäi näin jossain muodoissa tallelle jollei koko taustalevyä tuhottu kuten oli tehty mm. Hervannassa. Hämeenpuistosta oli viety kokonaan.
--------------------------------------------
Vaalikopeille tehtiin muutakin ilkivaltaa, joten niiden käyttö estyi itseni lisäksi muutamalta muultakin. Ovien lukkopesiin oli laitettu mm. silikonia. Asian vahvisti avaimia vastaanottanut Aimo Peltonen, josta otin kuvan ja hän minusta yrittäessämme vielä laittaa avaimia vaalikopin lukkoon.



Niin ammattitaidottomalle ja isänmaan arvot hukanneelle Punaisen Valpon perinteet kunniaan nostaneelle Tampereen poliisille rikosilmoituksen tekeminen lienee jo vitsin paikka.

Kaikkea saa tuhota, kun siinä on vaan lähelläkään ollut Seppo Lehdon hakaristivaalijulista
.
---------------------------------------------------
Sopii ihmetellä että tiedossa olevat faktat sivuutetaan oli sitten kyse Suomesta tai Saksasta

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/8174-saksalainen-spiegel-kummeksuu-suomen-hakaristia

Saksalainen Spiegel kummeksuu Suomen hakaristiä

Julkaistu: 17.12.2007
Kuuntele juttu

Saksalaislehti Spiegel on tehnyt laajan onlinejutun Suomen hakaristiperinteestä. Lehti esittelee Suomessa myynnissä olevia hakaristillä varustettuja sormuksia, joilla kerätään rahaa sotaveteraaneille.

Spiegelin tekstissä tuodaan toki julki, että Suomessa käytetty hakaristi juontaa juurensa paljon kauempaa kuin Natsi-Saksan käyttämä vino hakaristi. Silti sitä jaksetaan hämmästellä jutussa jonka otsikkoon on pantu esiriviksi "natsi vai nätti?".

Hakaristi on ollut pitkään käytössä Skandinaviassa onnen vertauskuvana. Se on käytössä edelleen Suomen ilmavoimilla.

Kirjoittaja

Tähän uutiseen liittyvät asiasanat

Paikat: Suomi

-----------------------------------------------------
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ilmasotakoulun+hakaristilippu+puhuttaa+Ranskassa/1101981442511

Ilmasotakoulun hakaristilippu puhuttaa Ranskassa

Julkaistu: 28.10.2005 15:06

MARJA AIRIO / LEHTIKUVA

Ilmasotakoulun hakaristilippu puhuttaa Ranskassa

Heraldikko Liisa Kontiaisen suunnittelema Ilmasotakoulun joukko-osastolippu luovutettiin tiistaina presidentti Tarja Haloselle. Lippu herätti kohua Ranskassa Suomen ilmavoimien perinteisen hakaristisymbolin vuoksi.

Ilmasotakoulun hakaristilippu on synnyttänyt vilkkaan nettikeskustelun Ranskassa. Sysäyksenä paheksuville mielipiteille oli Le Monde -lehden 20. lokakuuta kertoma uutinen lippuseremoniasta Helsingissä. Suomessa tilaisuus jäi vähälle huomiolle.

Jyväskylän lähelle Tikkakoskelle muodostetun Ilmasotakoulun lipun siunaus- ja luovutustilaisuus oli presidentinlinnassa Helsingissä lokakuun alussa.

Ilmavoimien tiedotuspäällikkö Heikki Kuutti korostaa, että Ranska ei ole millään tavalla virallisesti reagoinut lippuasiaan. Ainoastaan Suomen oma Pariisin suurlähetystö välitti nettikeskustelusta tiedon kotiinpäin mediakatsauksessaan.

Kuutti harmittelee, että viestinnällisesti natsisymboli ja Suomen ilmavoimien historiallinen merkki on vaikea pitää erillään. Kyse on täysin eri asioista, mutta historiaa tuntemattomat sekoittavat merkit. Suhtautuminen on hyvin tunteenomaista.

Ilmavoimat käyttää suomalaista hakaristiä ainoastaan perinneyhteyksissä. Perinnettä ei voida eikä haluta hävittää. Rauhansopimus velvoitti Suomen luopumaan esimerkiksi lentokoneiden hakaristitunnuksista, mutta komento ei koskenut perinnetunnuksia.

Ilmavoimat ei Kuutin mukaan halua provosoitua merkkiväittelyyn. Suomalaistunnusten historia on ollut kauan luettavasti puolustusvoimien internetsivuilla. Sama tiedote on nyt nettikeskustelun vuoksi käännetty englanniksi.

Muualla verkossa:



Kunnioittaen ystävällisesti perusoikeuksien puolesta yhdenvertaisuutta vaatien

Vaalirikosten uhri

Seppo Lehto Tampere
--------------
Vaaleista valittaminen
Vaalien tuloksesta valittaminen

Kunnallisvaalien tuloksen vahvistamista koskeviin päätöksiin voidaan tehdä valitus hallinto-oikeudelle 14 päivän kuluessa siitä, kun vaalien tulos on julkaistu.

Valituksen voi kunnallisvaaleissa tehdä

1) sillä perusteella, että kunnan keskusvaalilautakunnan päätös on lainvastainen:

  • se, jonka etua tai oikeutta päätös loukkaa,
  • jokainen ehdokas sekä
  • jokainen vaaleihin osallistunut puolue tai yhteislista; ja

2) sillä perusteella, että vaalit on toimitettu virheellisessä järjestyksessä:

  • jokainen kunnassa äänioikeutettu ja
  • kunnan jäsen.

Jos vaaliviranomaisen päätös tai toimenpide on ollut lainvastainen ja lainvastaisuus on ilmeisesti saattanut vaikuttaa vaalien tulokseen, vaalien tulos on oikaistava tai, jos se ei ole mahdollista, vaalit on määrättävä uusittaviksi asianomaisessa kunnassa. Kunnallisvaalit on uusittu Enontekiöllä (1972), Humppilassa (1980) ja Keminmaalla (1996).

Hallinto-oikeuden päätöksestä voidaan tehdä jatkovalitus korkeimpaan hallinto-oikeuteen.



--------------

Tuomioistuimet - Hallinto-oikeudet

Hallinto-oikeudet

Hallintotuomioistuimia ovat hallinto-oikeudet ja korkein hallinto-oikeus. Muita tuomioistuimia ovat yleiset tuomioistuimet ja erityistuomioistuimet.

Patsas

Perustuslaki edellyttää, että kaikessa julkisessa toiminnassa noudatetaan tarkoin lakia. Henkilö tai yhteisö, joka pitää valtion tai kunnan viranomaisen päätöstä itseään koskevassa asiassa lainvastaisena, voi pääsääntöisesti valittaa siitä.

Viranomaisen on päätöksen yhteydessä ilmoitettava, miten ja kenelle päätöksestä voi valittaa. Usein päätökseen voidaan ensin hakea oikaisua, jonka jälkeen päätökseen edelleen tyytymätön voi valittaa hallinto-oikeuteen. Hallinto-oikeuksien tuomiopiirit määräytyvät maakuntien aluejaon mukaisesti niin, että kunkin tuomiopiirin alue kattaa 1 - 3 maakuntaa.

Hallinto-oikeus ratkaisee valituksen perusteella, onko valituksenalainen viranomaisen päätös lainmukainen. Ellei hallinto-oikeuden ratkaisu tyydytä, voidaan useimmissa asioissa valittaa edelleen korkeimpaan hallinto-oikeuteen tai ainakin hakea valituslupaa korkeimmalta hallinto-oikeudelta.

Suomessa on kahdeksan alueellista hallinto-oikeutta, jotka on nimetty sijaintipaikkakuntiensa mukaan Helsingin, Hämeenlinnan, Kouvolan, Kuopion, Oulun, Rovaniemen, Turun ja Vaasan hallinto-oikeudeksi. Lisäksi Ahvenanmaalla on oma hallintotuomioistuimensa, Ålands förvaltningsdomstol.

Hallinto-oikeuksiin tehdään vuosittain noin 24 000 valitusta, henkilökuntaa hallinto-oikeuksissa on yhteensä noin 440.

Näillä sivuilla annetaan yleistä tietoa hallinto-oikeuksien toiminnasta. Erityistapauksia ja poikkeuksia ei ole selostettu. Pelkästään näiden tietojen perusteella ei välttämättä voi huolehtia hallinto-oikeudessa käsiteltävistä asioista ilman avustajaa.
Oikeusministeriö ei vastaa sisällössä mahdollisesti ilmenevistä puutteista.

Tietoa hallinto-oikeuksista saa myös oikeusministeriön esitteestä Oikeudenkäynti hallinto-oikeudessa.

Hallinto-oikeuksien tuomiopiirit
Korkein hallinto-oikeus
Hallinto-oikeuksien palvelusivut

Lainsäädäntö

Päivitetty 2.6.2008


----
Valitus on vastaanotettu:

hameenlinna.hao@oikeus.fi
reply-tohameenlinna.hao@oikeus.fi
toSeppo Lehto Kunnallisvaaliehdokas 2008
dateTue, Oct 28, 2008 at 2:46 PM
subjectVastaanottokuittaus - Kvittering (Hallinto-oikeudelle: Vaadin Tampereen kunnallisvaaleja uusiksi ja/tai huomattavia korvauksia vaalirauhani mielivaltaisesta häirinnästä, 28.10.2008 klo 14.41)

hide details 2:46 PM (3 hours ago)
Reply


Vastaanottokuittaus
Hämeenlinnan hallinto-oikeus on vastaanottanut sähköpostinne.
Sähköpostiosoitteemme on 1.3.2008 alkaen hameenlinna.hao@oikeus.fi


Kvittering
Förvaltningsdomstolen i Tavastehus har fått ert e-meddelande.
Från och med 1.3.2008 är vår elektroniska postadress
hameenlinna.hao@oikeus.fi
---------------------------------

Idioottien ( Yhdenvertaisesti tarkoitushakuiset stalinistiset disinfon tuottajat Tampereen poliisi Anssi Köykkä ja 15.10.2008 vaalirauhaa rikollisesti häirinneet mustalaiset ) vaatimuksiin alistuminen on tuhon tie aivan kuin talvi- ja jatkosodassa emme alistuneet mielivaltaan niin ei pidä myöskään alistua vääriin tulkintoihin nykyajassa hakaristin suhteen: Meitä Seppo Lehtoja on muitakin jotka käytämme hakaristiä. Miten siis voidaan perustella syyllistymättä syrjintään Seppo Lehdon hakaristin käyttöä muuksi kuin asialliseksi käytöksi?

-------------------------------

No comments: